διαδικτυακό πόκερ

Πώς να κερδίσετε μακροπρόθεσμα στο διαδικτυακό πόκερ

Το αγαπημένο μας παιχνίδι τράπουλας έχει να κάνει με τα χρήματα και όλοι θέλουν να είναι νικητές και φυσικά να κερδίζουν μακροπρόθεσμα στο διαδικτυακό πόκερ.

Ας πούμε λοιπόν εκ των προτέρων ότι δεν υπάρχει μυστική φόρμουλα ή ειδική φόρμουλα νίκης. Αλλά φυσικά είναι δυνατό να κερδίζεις μακροπρόθεσμα και σε τακτική βάση. Και υπάρχουν πολλοί παίκτες που κάνουν ακριβώς αυτό, δεν είναι όλοι επαγγελματίες πλήρους απασχόλησης, κάποιοι χρηματοδοτούν τις σπουδές τους με αυτό ή απλώς το βλέπουν ως ένα επικερδές επιπλέον εισόδημα.

Το πώς θα το δεις εξαρτάται από σένα. Θέλουμε απλώς να σας δώσουμε λίγη βοήθεια και να κάνουμε το μέρος μας για να βεβαιωθούμε ότι είστε ένας από τους νικητές μακροπρόθεσμα και όχι ένας από τους ηττημένους.

Από τι εξαρτάται;

Δεν είναι μυστικό ότι το πόκερ βασίζεται στα μαθηματικά και τις πιθανότητες. Εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να πετύχετε μακροπρόθεσμα χωρίς να γνωρίζετε τουλάχιστον λίγο για αυτά τα πράγματα, είστε πολύ αφελείς. Δεν χρειάζεται να είστε ιδιοφυΐα ή να έχετε σπουδάσει μαθηματικά, οπότε μην ανησυχείτε. Θέλουμε απλώς να σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να μελετήσετε τα βασικά.

Εάν παίξετε καλύτερα από τους αντιπάλους σας, θα έχετε περισσότερα κέρδη.

Εξαρτάται όμως και από τη σωστή προετοιμασία και το κεφάλι σου.

Όλα συμβαίνουν στο κεφάλι σου. Η σωστή στάση απέναντι στο παιχνίδι είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο, θα πρέπει να προσεγγίσετε το όλο θέμα ρεαλιστικά και να μην έχετε ψεύτικες προσδοκίες. Κάθε μικρό λάθος μπορεί να κοστίσει χρήματα και επομένως θα πρέπει να είστε πάντα απόλυτα συγκεντρωμένοι και σε καλή φυσική κατάσταση. Θα πρέπει να αποφεύγετε σθεναρά να παίζετε υπό την επήρεια αλκοόλ, ναρκωτικών ή ακόμα και έλλειψη ύπνου.

Η κακή τύχη και η καλή τύχη είναι κοντά

καλή τύχη είναι κοντά

Ακόμη και ο καλύτερος παίκτης πόκερ δεν κερδίζει κάθε χέρι και πρέπει να μάθει να αντιμετωπίζει μικρές αποτυχίες και κακούς ρυθμούς. Δεν υπάρχει λόγος να χάσετε τα νεύρα σας παρόλο που πολλές φορές μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό. Μακροπρόθεσμα, η τύχη και η κακή τύχη ισορροπούν μεταξύ τους και ένας καλός παίκτης πόκερ το ξέρει αυτό.

Το bankroll πρέπει να είναι σωστό

Δεν πρέπει ποτέ να παίζετε υπό πίεση και να φοβάστε μήπως χάσετε το bankroll σας. Αν φοβάσαι τα χρήματα, δεν μπορείς να κερδίσεις χρήματα. Ένας παίκτης δεν θα πάρει χαλαρές αποφάσεις και λόγω του φόβου για τα δικά του χρήματα, θα πάρει λάθος και πολύ συναισθηματικές αποφάσεις.

Συνιστάται να έχετε μια υγιή διαχείριση του bankroll. Μπορείτε να βρείτε δύο άρθρα σχετικά με τη διαχείριση του τραπεζικού λογαριασμού στην ενότητα στρατηγικής στην ενότητα Οικονομικά/Τράπεζα.

Όλα εξαρτώνται από τη μάζα

Όλα εξαρτώνται από τη μάζα

Πρέπει να κάνεις υπομονή και να περιμένεις. Δεν μπορεί να πάει πάντα καλά και σίγουρα υπάρχουν κακές μέρες, ίσως και κάποιες από αυτές. Όμως είναι γεγονός ότι μακροπρόθεσμα θα επικρατούν όλο και καλύτεροι παίκτες. Επομένως, πρέπει να μπορείτε να επιβιώσετε από μια πτώση αν θέλετε να είστε στην πλευρά της νίκης μακροπρόθεσμα. Όσο περισσότερα χέρια παίζετε, τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσετε να κερδίζετε ξανά.

Επιλέγοντας τη σωστή αίθουσα πόκερ

Πολλοί αρχάριοι πόκερ μπορεί να μην θέλουν να το πιστέψουν αυτό, αλλά οι πάροχοι είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Ανάλογα με τον τύπο του παιχνιδιού, το όριο και τον όγκο, υπάρχουν ακραίες διαφορές.

Κάποιος που θέλει να κερδίσει μακροπρόθεσμα ξέρει ακριβώς πού πρέπει να παίξει και πού έχει τα περισσότερα πλεονεκτήματα.