στοίχημα over/under

Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε το σωστό πρότυπο για ένα στοίχημα over/under

Λίγο πολύ: αυτή είναι η επιλογή όταν κάνετε ένα στοίχημα over/under. Αυτή η επιλογή είναι πρώτα από όλα ενδιαφέρουσα για ένα στοίχημα πόντου γκολ. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας αυτό το στοίχημα παίζετε εξίσου εύκολα στον αριθμό των λακτισμάτων κόρνερ ή των φύλλων. Σε κάθε στοίχημα over/under, ο κανόνας είναι ο καθοριστικός παράγοντας. Και έχεις να διαλέξεις. Θα πας για νόρμα 0,5, 2,5 ή 4,5; Επιλέγοντας έξυπνα τον κανόνα, αποκομίζετε τα μέγιστα από το στοίχημά σας.

Κάθε κατάσταση απαιτεί ένα στοίχημα over/under

Οι στοιχηματικές εταιρίες σάς δίνουν μια επιλογή από μεγάλες λίστες στοιχημάτων. Ειδικά το ποδόσφαιρο έχει πολλά να προσφέρει από αυτή την άποψη. Αν και υπάρχουν πολλές επιλογές, οι παίκτες του στοιχήματος εξακολουθούν να έχουν σαφή προτίμηση. Για παράδειγμα, το στοίχημα πάνω/κάτω είναι πολύ δημοφιλές. Χάρη στην τεράστια δημοτικότητα αυτής της επιλογής στοιχήματος, τα τελευταία χρόνια έχουν προστεθεί όλο και περισσότερες καταστάσεις που παρέχουν ένα τέτοιο στοίχημα over/under. Για εσάς ως λάτρεις του στοιχήματος, αυτό κάνει μόνο πιο ελκυστική την επιλογή ενός στοιχήματος over/under!

Αν κοιτάξετε την κατηγορία στοιχημάτων over/under του στοιχηματισμού, η μία ερώτηση είναι πάντα στην κορυφή της λίστας: ο ποδοσφαιρικός αγώνας θα έχει περισσότερα ή λιγότερα γκολ από τον καθορισμένο κανόνα; Όσοι θέλουν να εμβαθύνουν στα γκολ μπορούν επίσης να δουν τον αριθμό των γκολ στο πρώτο ή το δεύτερο ημίχρονο. Εναλλακτικά, εστιάστε μόνο στη βαθμολογική ικανότητα της φιλοξενούμενης ή της γηπεδούχου ομάδας. Τα κόρνερ είναι εξίσου ενδιαφέροντα για ένα στοίχημα over/under. Μερικοί αμυντικοί παίζουν γρήγορα την μπάλα πάνω από τη γραμμή όταν απειλείται ο κίνδυνος. Άλλοι, αντίθετα, πηγαίνουν όλα για να αμυνθούν καλά και έτσι κρατούν την μπάλα στο παιχνίδι. Ο πρώτος τρόπος παιχνιδιού οδηγεί αυτόματα σε περισσότερα χτυπήματα σε κόρνερ από τον δεύτερο. Εναπόκειται σε εσάς να κρίνετε σωστά τις ομάδες όταν χρησιμοποιείτε το σύστημα over/under για να στοιχηματίσετε σε χτυπήματα σε κόρνερ.

Ανακαλύπτετε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας ότι μια από τις ομάδες απογοητεύεται εύκολα και ως εκ τούτου αντιμετωπίζει πολλές κίτρινες (και μερικές φορές ακόμη και κόκκινες) κάρτες; Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα στοίχημα over/under για να στοιχηματίσετε στον αριθμό των φύλλων. Με κάθε φάουλ, το βλέμμα σου πηγαίνει για λίγο στον διαιτητή. Μόνο αυτός καθορίζει αν αυτή η κάρτα θα είναι εκεί ή όχι. Και αυτό σημαίνει ότι ο διαιτητής μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε.

Είναι οι μισοί πόντοι που μετράνε

μισοί πόντοι

Όταν περιηγείστε στα στοιχήματα over/under που προσφέρονται, ένα πράγμα ξεχωρίζει αμέσως. Αυτό συμβαίνει επειδή το πρότυπο που βάζει ο πράκτορας στοιχημάτων στην πλατφόρμα αποτελείται πάντα από μισούς πόντους. Εάν θέλετε να στοιχηματίσετε στον συνολικό αριθμό των γκολ, τα 0,5, 1,5, 2,5, 3,5, 4,5 και 5,5 εμφανίζονται σχεδόν πάντα ως τα πιθανά πρότυπα στην οθόνη σας. Ωστόσο, ο αριθμός των κόρνερ σε έναν αγώνα είναι συνήθως λίγο μεγαλύτερος από αυτόν. Μπορείτε να προβλέψετε αν θα υπάρξουν περισσότερα/λιγότερα λακτίσματα κόρνερ από 8,5, 10,5 ή ακόμα και 12,5. Εξαρτάται μόνο από το τι απαιτεί ο αγώνας.

Λίγη σημασία έχει ποιο στοίχημα over/under εμφανίζεται τελικά στο κουπόνι σας. Η αρχή είναι πάντα η ίδια, και αυτή η αρχή περιστρέφεται εξ ολοκλήρου γύρω από τα μισά σημεία. Μπορεί να φαίνεται περίεργο για έναν bookmaker να χρησιμοποιεί μισούς πόντους ως τυπικό. Άλλωστε, δεν πέφτουν μισά γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα, και τα μισά κόρνερ δεν έχουν φτάσει ακόμη στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ωστόσο, είναι απολύτως λογικό να εμφανίζονται αυτοί οι μισοί πόντοι σε αυτά τα στοιχήματα. Αυτό οφείλεται στις σαφείς ερωτήσεις που σχετίζονται με αυτόν τον τύπο στοιχήματος. Λίγο-πολύ, δεν υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορεί ποτέ να υπάρξει αποτέλεσμα που αφήνει το στοίχημα αναποφάσιστο. Αν το στάνταρ ήταν 2,0 και όντως πέφτουν δύο γκολ σε αυτά τα 90 λεπτά παιχνιδιού, δεν υπάρχει στοίχημα. Θέτοντας το πρότυπο στο 2,5, υπάρχει σαφήνεια ούτως ή άλλως. Το ερώτημα είναι τότε αν υπάρχουν το πολύ δύο γκολ ή τουλάχιστον τρία. Αυτή η ερώτηση είναι καλή για πιθανότητες 50/50.

Με πολλά πρότυπα, υπάρχουν πολλά να διαλέξετε

Βασικά, η έννοια του στοιχήματος over/under είναι πολύ απλή. Οι μισοί πόντοι δεν αφήνουν περιθώρια για ένα αναποφάσιστο στοίχημα, επομένως υπάρχει πάντα μια σαφής επιλογή. Τελικά, πας για περισσότερα ή ποντάρεις τα χρήματά σου σε λιγότερα; Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα σε αυτό το over/under στοίχημα από ό,τι νομίζετε. Πράγματι, με καθένα από αυτά τα στοιχήματα υπάρχουν περισσότερα πρότυπα για να διαλέξετε. Και ο bookmaker το εκμεταλλεύεται σωστά.

Ας υποθέσουμε ότι ήρθε η ώρα για τον μεγάλο τελικό του Champions League. Υπάρχουν δύο σύλλογοι αντιμέτωποι που και οι δύο έχουν κάποιους δυνατούς παίκτες στην επίθεση. Πράγματι, έχουν δείξει στους προηγούμενους γύρους ότι είναι σε φόρμα και ξέρουν να χτυπούν καλά τον στόχο. Επιπλέον, όλα εξαρτώνται από αυτόν τον αγώνα. Έτσι, δεν υπάρχει χρόνος να το πάρουμε χαλαρά και απλά να ελπίζουμε σε ευκαιρίες που θα έρθουν. Όλοι πρέπει να ριχτούν ολόψυχα στον αγώνα για να πάρουν τη νίκη και να κερδίσουν αυτόν τον τίτλο. Σε αυτό το είδος μονομαχίας, αναμένονται πολλά γκολ. Ένα 2-1, 2-2 ή και 3-2… αυτές είναι οι θέσεις που μπορούν να εμφανιστούν στον πίνακα μετά από 90 λεπτά ποδοσφαίρου. Πόσο διαφορετικό είναι σε ματς με δύο ομάδες που παίζουν αμυντικά στο γήπεδο. Και οι δύο πλευρές ελπίζουν σε μια κόντρα, αλλά δεν επιτίθενται πραγματικά σε αυτό το παιχνίδι. Το 0-0 ή το πολύ 1-0 είναι το προφανές αποτέλεσμα εδώ.

Αυτοί οι δύο αγώνες ποδοσφαίρου είναι εντελώς ακραία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι το ένα ματς δεν είναι το άλλο. Αν αναμένονται πολλά γκολ, τότε ένα πρότυπο 0,5 ή 1,5 δεν είναι τόσο ενδιαφέρον. Τόσο η εταιρεία στοιχημάτων όσο και οι περισσότεροι παίκτες στοιχηματισμού επικεντρώνονται σε μια νόρμα 3,5 ή και υψηλότερη. Αυτός ο κανόνας του 3,5 είναι απλώς εντελώς άχρηστος σε μια μονομαχία με δύο αμυντικές ομάδες. Η πιθανότητα να πέσουν τέσσερα γκολ ή περισσότερα είναι σχεδόν μηδενική. Επειδή κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, ο πράκτορας στοιχημάτων δεν χρησιμοποιεί ποτέ ένα σταθερό κριτήριο. Ανά αγώνα ποδοσφαίρου, υπάρχουν εύκολα πέντε διαφορετικά πρότυπα για να διαλέξετε. Τουλάχιστον, αν εστιάσετε στον συνολικό αριθμό των στόχων. Αλλά έχετε επίσης επιλογές με τα άλλα στοιχήματα over/under. Η επιλογή της επιλογής “πάνω από 0,5 γκολ” είναι ελάχιστα χρήσιμη όταν υπάρχουν δύο δυνατές ομάδες με υψηλό σκορ στο γήπεδο. Αυτό συμβαίνει γιατί ο πράκτορας στοιχημάτων κοιτάζει κριτικά κάθε στοίχημα και προσαρμόζει τις αποδόσεις ανάλογα.

Οι αποδόσεις ως οδηγός για το στοίχημα over/under

στοίχημα over/under

Με πολλά πρότυπα, η επιλογή φαίνεται εύκολη. Θέλετε να κερδίσετε το στοίχημα, οπότε με “περισσότερα από 0,5 γκολ” στο κουπόνι σας, είστε εντάξει. Αυτή η πεποίθηση εξαφανίζεται γρήγορα μόλις κοιτάξετε τις πιθανότητες. Επειδή κάθε στοίχημα over/under λειτουργεί με πολλαπλά πρότυπα, ο πράκτορας στοιχημάτων έχει πολλά περιθώρια για να είναι έξυπνος με τις αποδόσεις. Με δύο ομάδες με υψηλό σκορ, το over box αποδίδει πολύ λίγο όταν παίρνετε το 0,5 ή το 1,5 ως κανόνα. Γιατί ας το παραδεχτούμε … δεν το κάνεις για βαθμολογία 1,05 ή 1,20. Μόνο σε επίπεδο 3,5 το στοίχημα γίνεται πραγματικά ενδιαφέρον οικονομικά. Ξαφνικά το στοίχημα over/under αποφέρει εύκολα 2,5 φορές το ποντάρισμά σας.

Η όλη κατάσταση αλλάζει όταν προτιμάτε να ανταλλάξετε αυτό το πλαίσιο «πάνω» με «κάτω». Εμπιστεύεστε την άμυνα των ομάδων και περιμένετε ένα ή το πολύ δύο γκολ; Σε αυτήν την περίπτωση, το ‘κάτω από 1,5’ μπορεί να είναι ένα πολύ ενδιαφέρον στοίχημα. Ενώ το «πάνω από 1,5 γκολ» αξίζει μόνο 1,20 φορές το ποντάρισμα, το «κάτω από 1,5 γκολ» έχει τιμή 4,50. Έτσι, μπορείτε να κάνετε μετρητά σε μεγάλο χρόνο εάν το επιλέξετε καλά.

Αυτή θα είναι η τακτική σου

Οι στοιχηματιστές σκέφτονται προσεκτικά τις αποδόσεις που εκχωρούν σε κάθε επιλογή στοιχήματος. Θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε προσεκτικά πριν προσθέσετε αυτό το στοίχημα over/under στο στοιχηματικό σας δελτίο. Ψάξτε στα στατιστικά για να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα του αγώνα. Τώρα γνωρίζετε περίπου πόσα γκολ, κόρνερ ή φύλλα να περιμένετε. Τότε ήρθε η ώρα να μελετήσουμε τις πιθανότητες. Το κόλπο είναι να βρεις τη χρυσή τομή. Μην παίρνετε πολύ ρίσκο, αλλά μην το παίζετε και με ασφάλεια. Με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, αυτό το στοίχημα over/under θα αποδώσει τα μέγιστα στο τέλος.