Μονά στοιχήματα

Μονά στοιχήματα και συνδυαστικά στοιχήματα: η διαφορά

Είσαι εκτός: Η Παρί Σεν Ζερμέν θα κερδίσει το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με το ζόρι. Καθώς προσθέτετε την πρόβλεψή σας στο στοιχηματικό σας δελτίο, αυτή η αμφιβολία ωστόσο αυξάνεται. Επειδή θέλετε πραγματικά να συμβιβαστείτε με αυτές τις χαμηλές αποδόσεις που είναι τώρα στην οθόνη σας; Για να αυξήσετε την αξία του στοιχήματός σας, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε αυτό το μεμονωμένο στοίχημα σε σύνθετο στοίχημα. Αλλά ναι, ένα τέτοιο συνδυαστικό στοίχημα δεν είναι πάντα η πιο σοφή επιλογή. Για να πάρετε μια καλή απόφαση, πρέπει πρώτα να γνωρίζετε ακριβώς ποια είναι η διαφορά μεταξύ των μεμονωμένων στοιχημάτων και των συνδυαστικών στοιχημάτων. Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, τα μονά και συνδυαστικά στοιχήματα δεν θα έχουν άλλα μυστικά για εσάς.

Τα μονά και τα συνδυαστικά στοιχήματα δεν είναι κανονικά στοιχήματα ποδοσφαίρου

Ακόμα κι αν μόλις κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο του στοιχήματος ποδοσφαίρου, ξέρετε ότι έχετε επιλογές. Δύσκολα μπορείς να τα αγνοήσεις. Γιατί με κάθε αγώνα στον οποίο θέλετε να στοιχηματίσετε, βλέπετε ξανά αυτή τη μεγάλη λίστα στοιχημάτων. Στην κορυφή από προεπιλογή είναι αυτό το στοίχημα 1×2, ακολουθούμενο από στοιχήματα over/under, Draw No Bets, στοιχήματα ημιχρόνου/τελικού χρόνου, Asian Lines και πολλά άλλα τέτοια στοιχήματα ποδοσφαίρου. Δεν έχει σημασία πόσο πιο κάτω κάνετε κύλιση. Στην πραγματικότητα, σε αυτή τη μακρά λίστα στοιχημάτων, δεν συναντάτε ποτέ τους όρους single bet και combi bet. Και όμως κάθε bookmaker προσφέρει αυτές τις επιλογές.

Υπάρχει μια λογική εξήγηση ότι τα μεμονωμένα στοιχήματα και τα συνδυαστικά στοιχήματα δεν εμφανίζονται στην κανονική λίστα των στοιχημάτων ποδοσφαίρου. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουν μια εντελώς διαφορετική λειτουργία από τα στοιχήματα 1×2 και όλα αυτά τα άλλα τυπικά στοιχήματα. Δεν είναι τύπος στοιχήματος, αλλά μάλλον τρόπος στοιχηματισμού. Μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε μεμονωμένα στοιχήματα στο δελτίο στοιχήματός σας ή μπορείτε να κάνετε έναν συνδυασμό πολλαπλών στοιχημάτων. Εξαρτάται από εσάς αν θα το αφήσετε σε ένα μόνο στοίχημα ή θα πάτε σε ένα συνδυασμό.

Μονά στοιχήματα: ο απλούστερος τρόπος για να στοιχηματίσετε στο ποδόσφαιρο

Μονά στοιχήματα

Δεν χρειάζεται να είστε τεράστιος γλωσσολόγος για να γνωρίζετε ότι ο όρος single bet μεταφράζεται ως ένα μόνο στοίχημα. Στους στοιχηματιστές αρέσει να χρησιμοποιούν αυτούς τους όρους δίπλα-δίπλα. Με ένα, ο όρος μεμονωμένο στοίχημα εμφανίζεται από προεπιλογή στο στοιχηματικό σας δελτίο. με το άλλο, θα βλέπετε συνεχώς τον χαρακτηρισμό single bet. Για εσάς, δεν έχει σημασία τι επιλέγει ο πράκτορας στοιχημάτων. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι πάντα ένας και ο ίδιος τρόπος στοιχηματισμού.

Ένα απλό στοίχημα είναι ο απλούστερος τρόπος στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο. Δηλαδή, σημαίνει ότι βλέπετε κάθε πρόβλεψη ως ένα μόνο στοίχημα. Βάζεις τα χρήματά σου σε μια νίκη για την Παρί Σεν Ζερμέν και καθορίζεις το ποντάρισμά σου. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα στοίχημα over/under στον αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ. Μετά είναι θέμα αναμονής να δούμε πώς θα πάνε οι αγώνες. Αν όντως αυτή η πειστική νίκη για την PSG εμφανίζεται στον πίνακα αποτελεσμάτων, τότε το κέρδος αυτής της πρόβλεψης είναι δικό σας. Αυτό που συμβαίνει μεταξύ Μπάγερν και Μπορούσια δεν έχει περαιτέρω επιρροή. Αν και φυσικά θα ήταν ωραίο να κερδίσεις και αυτό το στοίχημα.

Με τους πράκτορες στοιχημάτων, μπορείτε απλά να στοιχηματίσετε σε πολλούς αγώνες ταυτόχρονα, αλλά επειδή επιλέγετε δύο μονά στοιχήματα, τα στοιχήματα είναι εντελώς ξεχωριστά. Μπορεί να χάσετε το στοίχημα over/under, αλλά αυτή η νίκη από τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν προφανώς θα ισχύει. Έτσι πληρώνεστε χρήματα από το bookmaker. Οι περισσότεροι παίκτες στοιχήματος δεν απαιτούν από εσάς να δημιουργήσετε ξεχωριστό δελτίο στοιχήματος για κάθε ξεχωριστό στοίχημα. Αρκεί να φροντίσεις να μείνεις στην κατηγορία με μονά στοιχήματα. Διαφορετικά, καταλήγετε αυτόματα στη σφαίρα των συνδυαστικών στοιχημάτων.

Μια πρώτη εισαγωγή στα συνδυαστικά στοιχήματα

Ποντάρεις 10 ευρώ σε μια νίκη της PSG. Με απόδοση 1,50 σε περιμένει πληρωμή 15 ευρώ. Ποντάρετε 10 ευρώ και στον αγώνα Μπάγερν – Μπορούσια. Η απόδοση 1,78 αξίζει μια πληρωμή 17,80 ευρώ. Εάν και τα δύο μονά στοιχήματα αποφέρουν κέρδος, θα λάβετε 32,80 ευρώ από τον πράκτορα στοιχημάτων. Αφαιρώντας αυτό το στοίχημα των 20 ευρώ, παραμένει ένα καθαρό κέρδος 12,80 ευρώ.

Πιστεύετε ότι μπορείτε να πάρετε περισσότερα από αυτά τα 20 ευρώ; Σωστά! Ένα συνδυαστικό στοίχημα (ή όπως το αποκαλούν ορισμένοι bookmakers: ένα συνδυασμένο στοίχημα) είναι τότε μια έξυπνη ιδέα. Με ένα συνδυαστικό στοίχημα, δεν προσεγγίζετε πλέον τα στοιχήματα ως ξεχωριστά στοιχεία. Αντίθετα, τα συνδέετε μεταξύ τους. Αυτό έχει δύο σημαντικές συνέπειες:

Πρέπει να πάρετε όλες τις προβλέψεις από το combo σωστά για να βγάλετε κέρδος

Οι πιθανότητες αυξάνονται χάρη στο σύστημα πολλαπλασιαστή

Τα συνδυασμένα στοιχήματα είναι πολύ αλληλένδετα

Ας επιστρέψουμε για λίγο στους αγώνες ποδοσφαίρου από τη Ligue 1 και την Bundesliga. Με δύο μονά στοιχήματα, αυτοί οι αγώνες άξιζαν μια πληρωμή 32,80 ευρώ. Το ότι οι πιθανότητες ανεβαίνουν με ένα σύνθετο στοίχημα σίγουρα δεν είναι υπερβολή. Το ίδιο συνολικό στοίχημα των 20 ευρώ μπορεί τώρα να σας δώσει ξαφνικά μια πληρωμή 53,40 ευρώ. Αυτό αυξάνει το καθαρό κέρδος από 12,80 ευρώ σε 33,40 ευρώ. Σχεδόν τριπλασιασμός, με άλλα λόγια!

Αυτό το επιπλέον υψηλό κέρδος προκύπτει επειδή το σύστημα πολλαπλασιαστή μπαίνει στο παιχνίδι. Στο συνδυασμένο στοίχημα, όλες οι μεμονωμένες αποδόσεις πολλαπλασιάζονται μεταξύ τους. Μια νίκη για την PSG είναι καλή για ένα απόσπασμα 1,50. Το ποντάρισμα σε «λιγότερα από 2,5 γκολ» στον αγώνα μεταξύ Μπάγερν και Μπορούσια σημαίνει 1,78. Συλλογικά, αυτά τα δύο στοιχήματα βγαίνουν σε απόδοση (1,50 * 1,78) 2,67. Δεν είναι περίεργο που αυτό το στοίχημα των 20 ευρώ μπορεί ξαφνικά να αποφέρει πολλά περισσότερα χρήματα.

Προτού ενθουσιαστείτε πολύ με τα συνδυαστικά στοιχήματα, είναι σοφό να σκεφτείτε τους κινδύνους. Γιατί φυσικά αυτές οι υψηλότερες πιθανότητες έχουν ένα τίμημα. Σε ένα combi στοίχημα, τα στοιχήματα είναι τόσο αλληλένδετα που δεν μπορεί να διαχωριστεί το ένα από το άλλο. Ως αποτέλεσμα, όλες οι προβλέψεις από τον συνδυασμό σας πρέπει να γίνουν πραγματικότητα. Χρειάζεται μόνο μια λάθος πρόβλεψη μεταξύ τους και δεν λαμβάνετε τίποτα απολύτως.

Κίνδυνος έναντι πιθανοτήτων: τι συμβιβασμό κάνετε;

Κίνδυνος έναντι πιθανοτήτων

Δύο ή τρία μεμονωμένα στοιχήματα θα αποδώσουν σημαντικά χαμηλότερες αποδόσεις από ό,τι αν ομαδοποιήσετε τις ίδιες προβλέψεις σε ένα συνδυαστικό στοίχημα. Αλλά αν μια πρόβλεψη δεν γίνει πραγματικότητα, με ένα combi στοίχημα δεν λαμβάνετε ένα σεντ. Τουλάχιστον με τρία μονά στοιχήματα λαμβάνετε μια ανταμοιβή για τα δύο στοιχήματα που κάνατε να σημειώσετε το σωστό πλαίσιο. Απλώς… πόσα χρήματα αξίζει για εσάς αυτός ο ασφαλέστερος τρόπος τζόγου; Η διαφορά μεταξύ του κέρδους που αποκομίζετε με ένα συνδυαστικό στοίχημα και του κέρδους μερικών μεμονωμένων στοιχημάτων είναι πολύ μεγάλη. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να κοιτάτε προσεκτικά κάθε φορά ποια είναι η πιο σοφή επιλογή.

Όταν επιλέγετε μεταξύ ενός μεμονωμένου στοιχήματος και ενός συνδυαστικού στοιχήματος, θα πρέπει να λάβετε υπόψη προσεκτικά τον κίνδυνο που εμπεριέχεται σε κάθε μεμονωμένο στοίχημα. Τα αποσπάσματα παίζουν σημαντικό ρόλο εδώ. Ας υποθέσουμε ότι εντοπίσατε τρία στοιχήματα που το καθένα έχει αποδόσεις μεταξύ 1,20 και 1,40. Ως μεμονωμένα στοιχήματα ποδοσφαίρου, αποδίδουν πολύ λίγα. Ίσως και πολύ λίγο κατά τη γνώμη σας. Ένα σύνθετο στοίχημα είναι μια έξυπνη εναλλακτική. Υπάρχει πραγματική πιθανότητα να κερδίσετε καθένα από τα τρία στοιχήματα και να επωφεληθείτε από ένα υψηλότερο κέρδος. Έχετε βάλει στόχο ένα στοίχημα που τετραπλασιάζει αμέσως το ποντάρισμά σας εάν κερδίσετε; Τότε βγάλτε αυτό το συνδυασμένο στοίχημα από το μυαλό σας! Παίρνετε ήδη ένα ρίσκο και αυτός ο κίνδυνος αυξάνεται μόνο όταν κάνετε ένα συνδυασμό του. Σκεφτείτε ένα σύνθετο στοίχημα ως έναν βολικό τρόπο για να αυξήσετε χαμηλές αποδόσεις. Εάν ο πράκτορας στοιχημάτων έχει οριστεί η απόδοση στο 2,00 ή υψηλότερη, αυτό το στοίχημα δεν ανήκει ούτως ή άλλως σε συνδυασμό.

Αυτός είναι ο τρόπος για να διατηρήσετε τον έλεγχο των στοιχημάτων σας μεμονωμένα και συνδυαστικά

Τα μεμονωμένα στοιχήματα απαιτούν λιγότερη σκέψη από ένα συνδυασμένο στοίχημα. Δεν έχετε παρά να σκεφτείτε αυτή την πρόβλεψη που θα εμφανιστεί στο κουπόνι σας. Ακόμα κι αν κάνετε πολλά μονά στοιχήματα ταυτόχρονα, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πολύ πέρα από τα στατιστικά και τα τρέχοντα ποδοσφαιρικά νέα. Με ένα σύνθετο στοίχημα, υπάρχει ένα επιπλέον στοιχείο σε αυτό. Δηλαδή, πρέπει πάντα να αναρωτιέστε πόσα και ποια στοιχήματα συνδέετε μεταξύ τους.

Ένας συνδυασμός δύο στοιχημάτων έχει ήδη ως αποτέλεσμα υψηλότερες αποδόσεις, αλλά πέντε, έξι ή επτά στοιχήματα θα αυξήσουν πραγματικά το υπόλοιπο του παιχνιδιού σας. Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να είστε προσεκτικοί. Ακόμη και ένας κορυφαίος σύλλογος όπως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει τις κακές του μέρες. Τι θα συμβεί αν στοιχηματίσετε με σιγουριά σε μια νίκη για την PSG ΚΑΙ συνδυάσετε αυτό το στοίχημα με άλλα πέντε προγνωστικά; Οι Παριζιάνοι βγαίνουν σε κακή βραδιά και δεν ξεπερνούν την ισοπαλία. Ξαφνικά αυτό το κερδοφόρο συνδυαστικό στοίχημα γίνεται καπνός. Η συμβουλή μας είναι να συνδυάσετε το πολύ τρία στοιχήματα. Με αυτόν τον τρόπο διατηρείτε τον έλεγχο σε αυτόν τον πάντα αβέβαιο κόσμο των στοιχημάτων ποδοσφαίρου.