στοίχημα ποδοσφαίρου

Ξεπεράστε τα όριά σας με το στοίχημα ποδοσφαίρου και αφήστε τις τυπικές επιλογές στοιχηματισμού

Σε ένα Σαββατοκύριακο της Eredivisie ή της Premier League, είναι πάντα εύκολο να αναζητήσετε τις τυπικές επιλογές στοιχηματισμού στα bookmakers. Πιθανότατα και εσείς συχνά επιλέγετε το στοίχημα 1×2, το σωστό σκορ, το στοίχημα over/under ή το ασιατικό χάντικαπ. Ξεχάστε για λίγο αυτά τα τυπικά στοιχήματα και διεισδύστε στα σπήλαια των πλατφορμών στοιχημάτων. Στο κάτω μέρος της λίστας, σχεδόν κρυμμένα από τον βιαστικό παίκτη ποδοσφαίρου, βρίσκονται τα στοιχήματα ποδοσφαίρου που εμφανίζονται πολύ σπάνια στην καρτέλα στοιχημάτων όλων. Είναι στοιχήματα που επικεντρώνονται σε πράγματα όπως πέναλτι, αυτογκόλ και χατ τρικ. Ακόμη και ο χρόνος τραυματισμού παίζει ξαφνικά ουσιαστικό ρόλο. Αυτοί οι τύποι στοιχημάτων συχνά παραλείπονται ή απλά ξεχνιούνται, αλλά μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέροντα. Είναι λοιπόν καιρός να ξεπεράσετε τα όριά σας όταν στοιχηματίζετε στο ποδόσφαιρο!

Αυτές οι αποφασιστικές στιγμές αποφέρουν ένα ωραίο χρηματικό ποσό

αποφασιστικές στιγμές

Η δεξαμενή των ιδιόμορφων στοιχημάτων ποδοσφαίρου στα διάφορα bookmakers είναι μεγάλη. Συχνά στοιχηματίζετε σε μικρές στιγμές του αγώνα, που μπορεί να είναι πολύ καθοριστικές. Δείτε μόνο το τελικό σκορ στον πίνακα αποτελεσμάτων. Για μία φορά, τι γίνεται αν δεν πάτε για ένα σωστό στοίχημα σκορ ή over/under 2,5 γκολ; Αντίθετα, μπορείτε να εστιάσετε στο πώς ή πότε έρχεται ο στόχος. Για παράδειγμα, προβλέψτε αν θα υπάρξει πέναλτι ή όχι. Ένα «όχι» στο στοιχηματικό σας δελτίο δεν θα σας αποφέρει πολλά, αλλά ένα «ναι» σίγουρα μπορεί να αποφέρει ένα καλό χρηματικό ποσό. Ένα αυτογκόλ είναι ακόμα πιο κερδοφόρο. Ομολογουμένως, δεν συμβαίνει πολύ συχνά ένας παίκτης να χτυπά ακούσια την μπάλα πίσω από τον δικό του τερματοφύλακα. Ωστόσο, μπορεί να ανακαλύψετε κατά την ανάλυση των στατιστικών ότι ένας συγκεκριμένος παίκτης σημειώνει έναν αξιοσημείωτο αριθμό αυτογκόλ. Αξίζει να στοιχηματίσετε, ειδικά αν πάρετε επταπλάσιο ποντάρισμα σε αντάλλαγμα. Απέναντι παίκτες που βάζουν αυτογκόλ είναι αυτοί που κάνουν χατ τρικ. Βάλτε έναν κορυφαίο σύλλογο όπως η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στον στρατιώτη της La Liga και το ματς θα μπορούσε εύκολα να τελειώσει σε ένα γκολ-φεστιβάλ. Παίκτες όπως ο Γκάρεθ Μπέιλ και ο Ροντρίγκο έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορούσαν να κάνουν χατ τρικ για τη Ρεάλ. Το σωστό όνομα στο κουπόνι σας αξίζει εύκολα 50, 60, 70 ή ακόμα περισσότερες φορές το ποντάρισμά σας. Κάθε bookmaker προσφέρει τις δικές του αποδόσεις στη διαδικασία, γεγονός που καθιστά επικερδή τη σύγκριση του bookmaker με τις υψηλότερες αποδόσεις.

Ποντάρισμα σε χαρτιά ή στην εξέλιξη του αγώνα

Ποντάρισμα σε χαρτιά

Με ένα σωστό σκορ ή στοίχημα 1×2, μπορείτε να φτάσετε πολύ μακριά με μια καλή ανάλυση των στατιστικών. Το στοίχημα σε χατ-τρικ ή αυτογκόλ είναι περισσότερο θέμα τύχης. Το ίδιο ισχύει και για το αν ένα γκολ μπορεί να πέσει στον χρόνο τραυματισμών. Αν και σίγουρα βοηθάει να ψάχνεις για ομάδες που συχνά σκοράρουν στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Θέλετε να δημιουργήσετε λίγη περισσότερη «βεβαιότητα» κοιτάζοντας τα στατιστικά στοιχεία; Στη συνέχεια, δείτε αν υπάρχει πραγματική πιθανότητα να δοθεί κόκκινο. Ένας παίκτης στο γήπεδο που απογοητεύεται εύκολα όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, μπορεί εύκολα να δακτυλογραφηθεί από τον διαιτητή. Ειδικά αν γίνει αγώνας που ο σύλλογος δυσκολεύεται να κερδίσει. Μια παραλλαγή στο στοίχημα ημιχρόνου/τελικού χρόνου προσφέρει επίσης δυνατότητες. Δεν χρειάζεται να προβλέψετε ολόκληρη την πορεία του αγώνα, αλλά μπορείτε να στοιχηματίσετε με τους bookmakers εάν η γηπεδούχος ομάδα θα κερδίσει αφού πρώτα μείνει με 0-1 ή 0-2.

Βλέπετε, υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέροντα στοιχήματα ποδοσφαίρου από ό,τι θα περίμενε κανείς. Πραγματοποιήστε κύλιση στη μακρά λίστα επιλογών στοιχήματος και παραλείψτε τα τυπικά στοιχήματα. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε ένα εκπληκτικά συναρπαστικό Σαββατοκύριακο ποδοσφαίρου!